marec 29, 2024

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Nemusia sa registrovať, stačí prísť

PSK bude poslednýkrát očkovať Astrou Zenecou

Prešovský samosprávny kraj vychádza v ústrety obyvateľom, ktorí sa doposiaľ nestihli zaočkovať druhou dávkou vakcíny Astra Zeneca a poslednýkrát im umožní preočkovanie touto vakcínou. Urobí tak v sobotu 14. augusta vo svojom veľkokapacitnom očkovacom centre v Prešove.

Poslednú možnosť preočkovať sa vakcínou Astra Zeneca dostanú obyvatelia Prešovského samosprávneho kraja (PSK) už nasledujúci víkend v Prešove. Župa umožní preočkovanie pre tých, ktorí sa minulý týždeň nemohli dostaviť do veľkokapacitného očkovacieho centra (VKOC) v Poprade. Záujemcov zaočkuje v sobotu 14. augusta vo VKOC Prešov na Okružnej 18 v čase od 14.00 hod. do 16.00 hod. A to aj bez registrácie.

V ten istý deň v čase od 8.00 hod do 14.00 hod. bude samospráva očkovať v prešovskom centre vakcínou Janssen od spoločnosti Johnson&Johnson. K dispozícii má 400 vakcín. Jednodávkovou vakcínou Janssen bude župa naďalej očkovať aj v nákupných centrách. A to v nedeľu 15. augusta od 10.00 hod. do 18.00 hod. v obchodnom centre Eperia Shopping Mall na sídlisku Sekčov v Prešove a v popradskom obchodnom centre Max na Dlhých Honoch. Zakontrahovaných má po 300 vakcín.

Vo VKOC Humenné bude PSK očkovať v sobotu 14. augusta vakcínou Pfizer/BioNTech. Pripravených má 600 vakcín. V očkovaní pokračuje tento víkend aj výjazdová očkovacia služba. V sobotu 14. augusta navštívi obce Vojtovce, Breznička, Potôčky a Veľkrop, kde preočkuje 150 ľudí. Nasledujúci deň zamieri na preočkovanie do Liptovskej Tepličky, kde dostane druhú dávku 200 osôb a 17. augusta navštívi Starú a Novú Ľubovňu (20 vakcín).

Doteraz vyočkoval Prešovský samosprávny kraj viac ako 190-tisíc vakcín.

Zdroj: PSK

Súvisiace položky (podľa značky)

Reklama

Spravodajstvo - video archív

No video found

Youtube Gallery: Video List and Theme not found.