apríl 16, 2024

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Pošlite originálnu pohľadnicu s vlastným motívom

 

Pošlite svojim blízkym originálnu pohľadnicu zo zimných radovánok.

Vďaka službe Slovenskej pošty „Moja pohľadnica“ si môžete vytvoriť prostredníctvom mobilného telefónu alebo webu jedinečnú pohľadnicu s vlastným motívom aj textom a potešiť tak svojich blízkych. Pošta pohľadnicu vytlačí a pošle zvolenému adresátovi v rámci Slovenska i do zahraničia. Výhodou tejto e-pohľadnice je aj to, že si môžete zvoliť ľubovoľný termín doručenia.

Personalizovanú pohľadnicu si môžete vytvoriť cez stránku www.mojapohladnica.sk. Vybrať si môžete z troch rôznych formátov pohľadnice - A6 (klasická s rozmermi 150 x 100 mm), A5 (veľká s rozmermi 210 x 150 mm) a DL (podlhovastá s rozmermi 210 x 99 mm), pridáte vlastnú fotografiu alebo obrázok, prípadne využijete niektorú z pripravených šablón. Následne napíšete adresu adresáta, ktorého chcete pohľadnicou potešiť a text pozdravu. Po objednaní pohľadnice budete vyzvaný k úhrade, pričom zaplatiť môžete štandardnými platobnými kartami alebo prostredníctvom Poštovej karty. Po úspešnom zrealizovaní platby príde potvrdenie o úhrade sumy na e-mailovú adresu zadanú pri vytváraní objednávky. Slovenská pošta vytlačí pohľadnicu a zašle ju adresátovi v rámci Slovenska či do zahraničia.

Slovenská pošta pohľadnicu doručí v rámci celého Slovenska do 3 pracovných dní odo dňa objednania, pričom cena za doručenie je v prípade „klasického“ rozmeru 1,05 Eur a v prípade väčšej pohľadnice 1,25 Eur. Pohľadnicu je možné poslať aj na adresu v zahraničí; lehota doručenia a cena za takúto pohľadnicu závisí od krajiny, do ktorej je pohľadnica zaslaná. Poslať takúto originálnu pohľadnicu môžete z celého sveta cez mobilný telefón, tablet aj desktop. Podmienkou je internetové pripojenie. Na odoslanie nie je potrebná registrácia. Ak sa zaregistrujete, alebo prihlásite prostredníctvom Facebook alebo Google účtu, tak sa vám budú automaticky ukladať adresy odoslaných pohľadníc, vďaka čomu pri zasielaní ďalšej pohľadnice nemusíte prácne vypisovať celú adresu, ale vyberiete si príslušnú adresu zo zoznamu. Jednu pohľadnicu je možné poslať viacerým adresátom a v rámci jednej objednávky je možné vytvoriť viac pohľadníc. Bližšie informácie o službe sú na stránke www.mojapohladnica.sk.

Aplikácia funguje už štvrtý rok a za ten čas ju využilo niekoľko tisíc ľudí. Záujem stále rastie, najväčší dopyt zaznamenávame práve v období sviatkov – Valentín, Veľká noc a Vianoce, ale aj počas leta, kedy posielajú ľudia pozdravy z dovoleniek a z cudziny. Pri medziročnom porovnaní rokov 2020 a 2021 ide o 49 % nárast.

Zdroj: ts

Reklama

Spravodajstvo - video archív

No video found

Youtube Gallery: Video List and Theme not found.