marec 29, 2024

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Do kín prichádza láskavý animovaný film Ron má chybu

Ron má chybu je nevšedný príbeh priateľstva chlapca Barneyho a robota Rona. Animované filmy o sile priateľstva a o nevšedných spojeniach sú u detského, ale aj dospelého diváka tradične veľmi obľúbenými. Inak to určite nebude ani v prípade animáku Ron má chybu z dielne štúdia 20th Century Studios. Do kín prichádza už 21. októbra.

 Animák Ron má chybu rozpráva príbeh trochu osamelého 12-ročného siedmaka Barneyho a robota Rona, jeho nového chodiaceho, hovoriaceho a totálne digitálneho priateľa, ktorý má byť - teda aspoň podľa reklamy - “najlepší robot-kamarát”. Avšak roztomilý robot Ron nie je úplne v poriadku a zdá sa, že je neustále pokazený. Na pozadí modernej doby ovládanej sociálnymi sieťami a dominujúcej digitálnymi vzťahmi a priateľstvami chlapec Barney a robot Ron prežívajú nevšedné a láskavé dobrodružstvo, počas ktorého zisťujú, že pravé priateľstvá nespočívajú v dokonalosti.
Animovaný film prichádza z dielne 20th Century Studios, od ktorých ste určite videli Dobu ľadovú, Garfielda, Noc v múzeu, Alvina a chipmunkov, Rio, Krúdovcov, Kung Fun Pandu, Baby šéfa a mnoho iných.
V slovenskom znení budete počuť Tomáša Krištova, Danka Fischera, Michala Kaprálika, Danicu Jurčovú, Zuzanu Kyzekovú, Martina Hronského a ďalších.

Film prináša do kín distribučná spoločnosť CinemArt SK už 21. októbra.

Zdroj: ts

Reklama

Spravodajstvo - video archív

No video found

Youtube Gallery: Video List and Theme not found.