marec 29, 2024

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Vyhodené vrecia so stavebným odpadom

Vrecia so stavebným odpadom niekto vyhodil na okraji mesta

Stalo sa tak v presne nezistenej dobe, nájdené však boli včera popoludní. V piatich igelitových vreciach sa nachádzal rôzny stavebný odpad. Ich voľným vyhodením v prírode zatiaľ neznámy páchateľ konal v rozpore so zákonom o odpadoch a vytvoril tak nelegálnu skládku stavebného odpadu v meste Snina. Prípad vyšetruje humenský vyšetrovateľ, ktorý začal trestné stíhanie vo veci prečinu neoprávnené nakladanie s odpadmi.

Polícia zároveň vyzýva verejnosť, aby v prípade že akýchkoľvek informácií, ktoré by viedli k objasneniu tohto prípady, ich oznámili polícií a to buď osobne alebo na čísle 158.

Z maringotky nebolo nič

Muž z dediny pri Kežmarku chcel na bazári kúpiť maringotku, natrafil však na podvodníka. Na internetovom bazári našiel 29 ročný muž z Podhorian inzerát o predaji obytnej maringotky. S predávajúcim sa telefonicky dohodol na kúpe maringotky a poslal mu zálohu vo výške 280,- € Za uvedenú platbu navyše ešte uhradil poplatok 23,-€. Do dnešného dňa mu však obytná maringotka nebola dodaná a zaslané peniaze neboli vrátené. Polícia začala trestné stíhanie pre prečin podvodu.

Zdroj: KR PZ v Prešove

Súvisiace položky (podľa značky)

Reklama

Spravodajstvo - video archív

No video found

Youtube Gallery: Video List and Theme not found.