apríl 19, 2024

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Oslávi prvé výročie, pre zákazníkov pripravuje odmenu - Prešovská predajňa ASKO – NÁBYTOK

V júni je to presne prvý rok od svojho otvorenia. Pri tejto príležitosti predajňa ASKO – NÁBYTOK avizuje, okrem stáleho kvalitného servisu a služieb, aj rôzne zaujímavé akcie, ktoré budú prebiehať počas nasledujúcich dní.
Predajňa ASKO – NÁBYTOK v Prešove bola otvorená ako tretia v poradí v rámci východného Slovenska. Spoločnosť sa tak rozhodla na základe vysokého záujmu zo strany klientov o jej produkty. Krajské mesto tak pokrýva širšiu spádovú oblasť, ktorá poskytuje zákazníkom jednoduchšiu dostupnosť. „Minulý rok bol náročnejší pre všetkých, preto sme radi, že nám naši zákazníci ostali verní a môžeme ich opäť privítať v našich predajniach, tak ako aj v tej prešovskej. Preto sme sa, aj pri príležitosti prvých narodenín predajne, rozhodli, že pre nich pripravíme výhodné nákupné akcie, ktoré môžu využiť už v najbližšom období. Určite si ich užije každý, kto potrebuje nový kus nábytku, či sa chce len potešiť a dopriať si nejaký moderný doplnok do domácnosti,“ hovorí Andrea Štěpánová, marketingová riaditeľka ASKO-NÁBYTOK.
Zákazníci sa teda čoskoro dočkajú dvoch výhodných akcií, ktoré spoločnosť ASKO-NÁBYTOK pripravila. Počas dní 12.-13. 6. 2021 môžu nakupujúci využiť 50 % zľavy na tovar všetkého druhu. O týždeň neskôr, počas víkendových dní 19.-20. 6. 2021, budú môcť zase klienti využiť ďalšiu akciu, kedy pri nákupe nad 400 € bude doprava nábytku zadarmo.


Prešovská filiálka s plochou 5285 m² ponúka široký sortiment kvalitného nábytku, vrátane moderných bytových doplnkov do domácností, podľa individuálnych potrieb či štýlu klientov. Pre nakupujúcich je vždy k dispozícii odborne vyškolený personál, ktorý pomôže aj pri riešení náročnejších požiadaviek.


Neodmysliteľnou súčasťou kamennej predajne v Prešove je inovatívne kuchynské štúdio, ktoré je zároveň najväčším spomedzi všetkých na Slovensku. V tomto štúdiu si vyberú aj tí, ktorí majú o svojej kuchyni tie najšpecifickejšie predstavy. Zvoliť si môžu z variabilných systémov vyšších cenových relácií, no takisto aj z cenovo dostupnejších modelov, ktoré sú navrhované v rôznych farbách, tvaroch, materiáloch či vzoroch. Navyše, kuchynské štúdiá ponúkajú aj najmodernejšie spotrebiče, ktoré sú osadené priamo v inštaláciách. Súčasťou kuchynských štúdií sú aj technokója a energokója, kde môžu nakupujúci získať potrebné informácie o jednotlivých produktoch. Okrem toho, môžu zákazníci v priebehu celého júna využiť ďalšiu výhodnú akciu, kedy budú plánované kuchyne až v 50 % zľavách.

Zdroj: pr

Reklama

Spravodajstvo - video archív

No video found

Youtube Gallery: Video List and Theme not found.