apríl 30, 2024

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

V roku 2024 sa stretnú nadšenci dobrého jedla a chuti pomáhať pri organizovaní dobročinnej akcie Dňa vtákov 11. apríla 2024.

Opäť sa v reštaurácii hotela Dukla uskutoční tradičná dobročinná akcia Deň vtákov od 12:00, pripravená s láskou a starostlivosťou. Pozrite si našu reportáž z predchádzajúceho ročníka a inšpirujte sa.

Dobrá vec s každým krokom: Vo štvrtok si nechajte voľný deň na podporu detských sŕdc, ktoré zvládajú ťažké životné úseky. Vaša účasť, jedlo, ktoré si zakúpite a ochutnáte, a vaša radosť zo života prispejú k vytvoreniu lepšieho zajtrajška pre tých, ktorí to potrebujú najviac.

Osloboďte svoje chute: V reštaurácii nájdete lahodné tradičné špeciality, ktoré vám potešia chuťové poháriky. Nezabudnite, že každý nakúpený obed je zároveň príspevkom našej spoločnej veci. Vaše pochúťky sa tak stanú gestom lásky a solidarity.

Hra, ktorá pridáva radosť: Okrem výnimočnej atmosféry a lahodných jedál vás čaká aj tombola plná zábavy a napätia. Možnosť vyhrať zaujímavé ceny a zároveň prispieť k dobrej spoločnej veci.

Spomienka na Pištu Tarkoviča: Tento rok organizátori venujú akciu spomienke na jedného zo svojich drahých spoluorganizátorov, Pištu Tarkoviča. Jeho oddanosť a srdce pre dobročinnosť ich inšpiruje a posilňuje v snahe pomáhať.

Pomôžte aj Vy dosiahnuť spoločnú víziu: Nezabudnite, že v každom z nás je sila meniť svet k lepšiemu. Vaša účasť a príspevok budú mať významný dopad na životy tých, ktorí sa snažia nájsť svetlo v temnote.

Spojme svoje srdcia a kroky a urobme tento deň nezabudnuteľným pre všetkých!

Akcia Deň vtákov 2024 je miestom, kde sa stretávajú dobro a solidarita, a kde sa z každého kroku stáva veľký prínos pre tých, ktorí to potrebujú. Pridajte sa k nám a naplňme tento deň láskou, radosťou a podporou!

Takéto bude menu:

Dátum 11. apríla 2024 je pre nás všetkých príležitosťou zjednotiť sa v prospech dobročinnosti a solidarity.

 

Naposledy zmenené štvrtok, 11 apríl 2024 07:23
Reklama

Spravodajstvo - video archív

No video found

Youtube Gallery: Video List and Theme not found.