apríl 27, 2024

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
ZPA Prešov - Veľká odveta Radomír Kreheľ

Hokejová Odveta: Legendy sa stretnú na ľade Zimného štadióna v Prešove

Všetci fanúšikovia hokeja sa majú na čo tešiť, pretože sa blíži jedinečná udalosť, ktorá spojí minulosť s prítomnosťou. Dňa 9. marca 2024 o 17:00 hod. sa na Zimnom štadióne v Prešove uskutoční veľká odveta medzi dvoma legendami slovenského hokeja – Marcelom Paulovským a Petrom Bartošom.

Obaja hráči stále dokážu rozpáliť srdcia fanúšikov a priniesť nezabudnuteľné okamihy na ľade. Tento zápas sľubuje vzrušujúce súboje, plné zručnosti, vášne a vzájomného rešpektu.

Diváci sa môžu tešiť aj na ďalšie hviezdy, ako sú Pucher, Caban a Segľa, ktorí ešte raz predvedú svoje majstrovstvo na ľade. V prestávke zápasu sa diváci budú môcť tešiť na krasokorčuliarske vystúpenie Lucia Bogdaňová a Rebeka Rusková zo Skating Sports Prešov.

Vstup na tento jedinečný hokejový zápas je zdarma, takže neváhajte a pridajte sa k nám na Zimnom štadióne v Prešove, aby ste si užili vzrušujúcu atmosféru a nezabudnuteľné chvíle na ľade.

Nezabudnite si označiť tento dátum vo vašom kalendári a príďte podporiť svojich obľúbených hráčov! Čaká nás skvelá hokejová udalosť plná vášne, emócií a zábavy.

 

Reklama

Spravodajstvo - video archív

No video found

Youtube Gallery: Video List and Theme not found.