apríl 27, 2024

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Úspech nultého ročníka fotosúťaže

Nultý ročník fotografickej súťaže Jesenný Prešov 2023

Pri príležitosti mesiaca fotky sa konal nultý ročník fotosúťaže Jesenný Prešov 2023, ktorý organizovalo Centrum voľného času ELBA v Prešove koncom decembra minulého roku. Táto udalosť prilákala pozornosť a zaujatie mnohých nadšencov fotografie, pričom sa nám dostalo potešenia zhliadnuť viac ako 150 krásnych súťažných prác.

Veľkou česťou bolo, že do poroty prijali pozvanie skutočne významné osobnosti v oblasti fotografovania. Predsedom komisie bol vynikajúci slovenský fotograf Ján Štovka. Členmi poroty boli páni Viktor Zamborský, Marek Muška a Erik Wittner z PKO v Prešove. Čestným predsedom poroty bol pán Ing. Emil Blicha, zriaďovateľ škôl a školských zariadení ELBA.

Cenu Grand Prix udelil čestný predseda poroty Ing. Emil Blicha. Táto prestížna cena putovala do rúk pani Viery Gajdošovej za jej výnimočný príspevok k svetu fotografie.

V rámci súťaže bolo udeľovaných viacero ďalších cien, ktoré ocenili a pochválili tvorbu talentovaných fotografov. Na vernisáži tejto udalosti sa zúčastnili okrem zriaďovateľa škôl ELBA Emila Blichu, riaditeľa Súkromného centra voľného času ELBA Rudolfa Dupkalu aj viceprimátor mesta Prešov Peter Krajňák.

Celú atmosféru spríjemnili aj žiaci Súkromnej základnej umeleckej školy Elba Prešov, ktorí svojím kultúrnym programom potešili zúčastnených súťažiacich a hostí.

Týmto chceme poďakovať všetkým, ktorí prispeli k úspechu tohto prvého ročníka Jesennej Fotosúťaže v Prešove a tešíme sa na budúce ročníky, ktoré prinesú ďalšie ohromujúce fotografické diela.

Naposledy zmenené nedeľa, 07 január 2024 21:46
Reklama

Spravodajstvo - video archív

No video found

Youtube Gallery: Video List and Theme not found.