apríl 27, 2024

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Prešovskí školáci priniesli Vianoce do Južného parku

Zdobené stromčeky z recyklovateľného materiálu oživujú atmosféru mesta

Južný park v Prešove sa stal centrom vianočnej radosti vďaka iniciatíve prešovských školákov. Dvanásť vianočných stromčekov, zdobených vlastnoručne vyrobenými ozdobami z ekologických materiálov, teraz dotvára atmosféru námestia. Táto krásna tradícia prešovských škôl je súčasťou adventného obdobia.

Pri vstupe do Južného parku môžete obdivovať originálne zdobené stromčeky, ktoré školáci vytvorili s láskou a kreativitou. Každá škola si vybrala vlastný motív, inšpirovaný tento rok zlatou a briliantovo bieľou výzdobou mesta. Tvorivé ručičky školákov pracovali so zmesou ekologických materiálov, vrátane dreva, šúpolia, tvrdeného papiera, škrupiniek a sušených plodov.

Dvanásť jedličiek, ktoré dopĺňajú tridsaťročný 12-metrový smrek, vytvárajú jedinečnú atmosféru. Tento vianočný skvost bude spolu s ďalšími stromčekmi privítaný deťmi na deň svätého Mikuláša, ktorý bude sprevádzaný špeciálnym programom.

Tieto školské vianočné stromčeky zdobia Prešovské centrum až do sviatku Troch kráľov, pridávajúc výzdobe nielen krásu, ale aj hodnotu. Srdečne ďakujeme Parku kultúry a oddychu v Prešove a spoločnosti Sadex s.r.o. za ich spoluprácu pri tomto projekte. Nezabudnite sa prísť pozrieť a podeliť sa o vianočnú radosť v srdci mesta!

Reklama

Spravodajstvo - video archív

No video found

Youtube Gallery: Video List and Theme not found.