apríl 27, 2024

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Šarišské Michaľany stratili neporaziteľnosť

V siedmej lige ObFZ Prešov sa koncom augusta hralo štvrté kolo.

V prvej futbalovej bitke o body sa stretli tímy Kojatice a Hermanovce, pričom domáci tím si udržal náskok nad hosťami a vyhral zápas 5:3. Po prvom polčase viedli Kojatice nad Hermanovcami 4:1.Domáci tím začal skórovať už v 12. minúte, keď Jozef Homoľa dokázal prelomiť obranu hostí a otvoril skóre. O tri minúty neskôr pridal druhý gól pre Kojatice Matej Bujdoš, a domáci tím sa dostal do výrazného vedenia 2:0.Avšak hostia z Hermanoviec neskladali zbrane a Radovan Jurčišin znížil rozdiel v 19. minúte, keď využil príležitosť a dal gól do siete Kojatíc. Pavol Vaško pokračoval v útočnej hre Kojatíc, keď strelil dva rýchle góly v 40. a 41. minúte, čím zvýšil náskok Kojatíc na 4:1. však hostia nevzdávali a Damián Grejták skóroval v 67. minúte, čím dal svojmu tímu nádej. Matej Bujdoš dal svoj druhý gól v 78. minúte a Kojatice sa zas dostali do trojgóloveho vedenia. Radovan Jurčišin uzavrel z penalty skóre v 81. minúte.


Futbalový súboj medzi tímami Záborské a Žipov skončil triumfom domáceho tímu so skóre 3:0. Filip Tudor otvoril skóre v 13. minúte z hry a postavil svoj tím do vedenia 1:0. Jeho rýchly a presný zásah smeroval k žrdi. Druhý gól zaznamenal Michal Lorinc v 51. minúte, rozširujúc náskok Záborského na 2:0. Jeho gól bol výsledkom prihrávky do voľného priestoru. Tomáš Kolivoška zakončil skóre tohto zápasu v 86. minúte, pridávajúc tretí gól pre Záborské, čím definitívne zabezpečil ich víťazstvo. Záborského fanúšikovia oslavujú tento výsledok, veď ešte nenašli premožiteľa, zatiaľ čo Žipov sa bude snažiť v nasledujúcich zápasoch nájsť spôsob, ako k svojmu jedinému doterajšiemu triumfu v súťaži pridať ďalšie body.

Futbalový zápas medzi tímami Hrabkov a Vyšná Šebastová priniesol napínavý súboj, ktorý skončil v prospech domácich hráčov s výsledkom 3:2.
Hostia z Vyšnej Šebastovej otvorili skóre v 18. minúte, keď Jakub Kočan sa predral až k zakončeniu a dal svojmu tímu vedenie 1:0. Domáci hráči však rýchlo reagovali, keď v 20. minúte Jaroslav Lelák strelil gól a vyrovnal skóre na 1:1. Hostia sa znova ujali vedenia v 37. minúte, keď Peter Hojsák sa presadil medzi dvoma obrancami a zblízka rozvlnil sieť. V druhom polčase sa domáci hráči snažili vyrovnať, a ich snaha sa stala skutočnosťou v 74. minúte, keď Norbert Scepaník dosiahol vyrovnávajúci gól pre Hrabkov. Otočku na skóre dosiahli domáci hráči v 81. minúte, keď Peter Lipták strelil víťazný gól, ktorý ich poslal do vedenia 3:2. Tento gól priniesol divákom a fanúšikom domáceho tímu veľkú radosť. Tento zápas nám znovu pripomenul, prečo je futbal tak populárny - pre svoju nevyspytateľnosť a emócie, ktoré prináša. Hrabkov si udržal svoje vedenie a po cennom víťazstve predskočil v tabuľke Vyšnú Šebastovú.

Terňa získala cenný bod a Šarišké Michaľany stratili prvé body. Hostia sa v 15 minúte ujali vedenia po presnej strele Erika Ferka. Domáci sa podarilo do prestávky otočiť skóre. V 33 minúte zvnútra šestnástky sa presadil Daniel Giňa a po priamom kope vyrazenú loptu brankárom si hostia sami vrazili do siete. Terňa o cenné víťazstvo prišla v 90 minúte keď penaltu premenil Lukáš Štofaník.

O víťazstve Dubovice v Šarišských Sokolovciach rozhodol druhý polčas. V 56 minúte sa presadil Matúš Roba a v 66 minúte definitívne rozhodol o troch bodov pre hostí Damián František Stariňák.

Pečovská Nová Ves - Uzovský Šalgov 2:4. Chmeľov - Gregorovce 4:3.

Reklama

Spravodajstvo - video archív

No video found

Youtube Gallery: Video List and Theme not found.