Vytlačiť túto stránku

12. ročník pivného festivalu

12. ročník Pivného festivalu prebieha v termíne od 21. júla do 14. augusta v Jazdeckom areáli

Aj tento rok bude festival trvať 25 dní, počas ktorých budú môcť návštevníci festivalu ochutnať široký sortiment piva, vrátane viacerých špeciálov a remeselných pív, alko aj nealko siderov a radlerov z domácej produkcie, Čiech a Moravy, ale aj Nemecka či Anglicka. Nebude chýbať pivo KOŇAR, ktoré pre Vás už tretí rok dal navariť organizátor festivalu a ktoré môžete ochutnať v troch verziách Koňar svetlý 10°, Koňar ležiak svetlý 12° a špeciál Koňar Porter Jahoda 14°.

Okrem skvelého piva a jedla, ktoré k festivalu neodmysliteľne patrí, ponúkne organizátor návštevníkom bohatý sprievodný program, vystúpenia kapiel rôzneho žánrového zamerania – ťahúňmi boli HORKÝŽE SLÍŽE a PETER BIČ PROJECT. Vstup na Pivný festival zdarma, kde Vám ponúknu ďalšie výborné kapely a hudobné zoskupenia ako GeRock Kabát revival, Duchoňovci, kapela Basawell, Beatles Band, Bon Jovi revival, kapela On Off, EDITH, Robi-M, skupina Salk, Latino večer s Jose Garciom či Otto Weiter s Petrou Maxin. Pre priaznivcov folklóru vystúpi muzika z Viceža a „múdre hlavičky“ každú stredu čaká nové kolo populárneho PubQuizu.

V rámci Pivného festivalu uskutočnia Majstrovstvá východoslovenského kraja v Pretláčaní rukou, v sobotu 6. augusta popoludní.

 

Najnovšie od Televízia TV7