Vytlačiť túto stránku

Spoznávajte Severovýchod Slovenska so zľavami

OOCR Šariš-Bardejov vydala dotlač regionálnej zľavovej karty

Dotlač regionálnej zľavovej karty ,,ŠARIŠ“-BARDEJOV RegionCard v počte 5000 kusov vydala v závere minulého roka Oblastná organizácia cestovného ruchu (OOCR) Šariš-Bardejov. Do projektu sa zapojilo ďalších 9 prevádzok, ktoré umožňujú držiteľom kariet využívať zľavy na ponuku služieb u partnerských turistických miest, atrakcií, zariadení a prevádzok v okresoch Bardejov a Svidník. V súčasnosti klient dostane zľavu od 5 do 50% spolu v 27 prevádzkach. Karta sa nedá kúpiť, ale klient ju dostane bezplatne na recepcii, keď sa ubytuje vo vybranom ubytovacom zariadení a môže ju využívať len v období, kedy je ňom ubytovaný. Informuje o tom Radomír Jančošek, riaditeľ OOCR.

,,Dovolenka v regióne Šariš Bardejov môže byť teraz pre návštevníkov ešte zaujímavejšia, výhodnejšia a lacnejšia, ak využijú regionálne karty. S pomocou nich môžu ešte lepšie spoznať a zažiť to najlepšie, čo región svojim návštevníkom ponúka. Sú určené pre všetkých návštevníkov, domácich aj zahraničných a ponúkajú celý rad výhodných a zaujímavých zliav na ubytovanie, vstupy do múzeí, galérií, wellness spa a bazénov, ale aj občerstvenia a mnoho ďalších výhod,“ vysvetľuje R.Jančošek.

Dodáva, že regionálna zľavová karta ŠARIŠ-BARDEJOV RegionCard je karta s čiarovým kódom a unikátnym číslom, ktorá umožňuje držiteľovi využívať rôzne druhy zliav. Akceptačné miesta si určujú druh a výšku zliav a majú k dispozícii čítačky kariet, ktoré zaznamenajú využitie zľavy konkrétneho klienta. Držitelia ŠARIŠ-BARDEJOV RegionCard dostávajú ku karte brožúru, v ktorej sú uvedené všetky akceptačné miesta, s krátkym popisom ponúkaných služieb a všeobecnými informáciami. Podnikatelia sa môžu do systému prihlásiť bezplatne u OOCR Šariš-Bardejov, ktorá ich aj takouto formou propaguje.

Pribudlo 9 nových poskytovateľov zliav
Nové prevádzky: E-bike rent, Expozície Šarišského múzea (5 akceptačných miest): Historická expozícia, Expozícia Ikony, Prírodovedná expozícia-Príroda severovýchodného Slovenska a jej ochrana, Národopisná expozícia, Skanzen - Múzeum ľudovej architektúry, Penzión Čergov, Kúpeľná pražiareň kávy, Kaviareň Tvoj Deň – coffe & cake, Bazilika sv. Egídia, B&B ALIBI, La Donuteria Bardejov, Turistický vláčik Dráčik.

Viac informácii ako aj zoznam prevádzok, ktoré spolupracujú na projekte je na webovej stránke: http://www.visitbardejov.sk/hlavne-menu/saris-bardejov-regioncard . V roku 2019 OOCR Šariš-Bardejov pripravila tlač 5 000 ks, vlani dotlačila ďalších 5 000 ks. Ku karte dostávajú klienti dotlač nového letáka s doplnenými prevádzkami.
,,Napriek výhodám pre obe strany sa používanie RegionCard rozvíja relatívne pomaly. Zákazníci pritom môžu s kartou ušetriť nemalé sumy za účty a prevádzkovatelia zasa majú zabezpečenú propagáciu a odporúčanie svojich zariadení, čo im prináša ďalších klientov. Prvá karta v našom regióne bola vystavená v hoteli Alexander 20.08.2019. Do dnešného dňa bolo vystavených cca 6 000 RegionCard a prebehlo 897 akceptácii kariet. Najviac akceptácií prebehlo v reštaurácii a Lobby bare v hoteli Alexander,“ uzavrel R.Jančošek.

Podrobnosti o podmienkach
Držiteľ karty je osoba, ktorá získala platnú ŠARIŠ-Bardejov RegionCard na autorizovanom výdajnom mieste. Karta je neprenosná, vydaná na meno jej držiteľa. Čerpanie zliav a výhod ŠARIŠ-Bardejov RegionCard tretím osobám je zakázané. Informačný leták / brožúra je distribuovaný so ŠARIŠ-Bardejov RegionCard a vydáva ho OOCR „ŠARIŠ“ - Bardejov. Získava ho bezplatne každý držiteľ, ktorý získal ŠARIŠ-Bardejov RegionCard.

Príklady zliav na RegionCard
Pri kúpe pobytu priamo cez obchodné oddelenie Bardejovských Kúpeľov, a.s. alebo cez hotel Alexander /telefonicky, mailom, online formulár/ dostane každý klient zľavovú vernostnú kartu RegionCard Šariš - Bardejov bezplatne a počas pobytu si tu môže uplatniť ďalšie zľavy a pri každom ďalšom pobyte zľavu 5% z pobytu. Jednu z najvyšších zliav - až 30% poskytujú Bardejovské Kúpele na vstup do Wellness SPA v hoteli Ozón a na letné kúpalisko a 20% na masáže vo wellness hotelov Ozón a Alexander. Na požičanie bicyklov a kolobežiek v Bardejovských Kúpeľoch je zľava 25% a skrášľovacie zákroky v Beauty Studio majú 10% zľavu. Najvyššiu-až 50% zľavu dáva SNM Múzeum ukrajinskej kultúry vo Svidníku na vstup do 3 expozícií SNM. Viacero reštaurácii v Bardejove poskytuje zľavy na jedlá, či na celý účet, najčastejšie vo výške 10%.

Prečo navštíviť Severovýchod Slovenska
Mesto Bardejov je jedným z najstarších a najzachovalejších slovenských miest, ktorého historické jadro a súbor budov Synagógy sú zapísané do Svetového kultúrneho a prírodného dedičstva UNESCO. Návštevníkom ponúka bohatú históriu i súčasnosť, kultúrne a spoločenské zariadenia a podujatia, vrátane múzeí a výstav. Blízke Bardejovské kúpele, okrem upevňovania zdravia formou liečebných procedúr a pitných kúr, ponúkajú možnosti kultúrneho vyžitia, oddychu a prechádzok po nádherne upravených parkoch, lesných chodníkoch ako aj širokú paletu možností športovania v každom ročnom období. Láka aj blízky hrad Zborov.
Mesto Svidník a jeho okolie ponúka svojim návštevníkom množstvo zaujímavých aktivít, ktoré umocňujú zážitok z prírodných a kultúrnych krás tohto regiónu. Mesto a okolité obce sa vyznačujú sakrálnymi, murovanými a najmä drevenými stavbami, v ktorých sa naplno prejavil génius miestneho ľudového staviteľstva. Nikde na Slovensku nie je toľko pamätníkov a pamätných miest na obe svetové vojny ako v okolí Dukly a Svidníka. V areáli prírodného múzea, ako aj okolo cesty do Svidníka, je rozmiestnených 55 kusov rozličnej ťažkej bojovej techniky. Deti, ale aj dospelí si tu môžu ohmatať tanky, delá, lietadlá a vojenskú techniku, nazrieť do bunkrov a zvrchu sa pozrieť na bojiská, či vidieť miesta odpočinku tisícok mŕtvych.

Viac je na: www.bardejov.sk , www.kupele-bj.sk , www.svidnik.sk , www.visitbardejov.sk 

Projekty a ich aktivity sú realizované s finančnou podporou Ministerstva dopravy a výstavby Slovenskej republiky.

Zdroj: ts

Najnovšie od Televízia TV7

Súvisiace položky (podľa značky)