apríl 25, 2024

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Mladé prešovské futbalistky valcujú športové turnaje a na svojom konte majú množstvo úspechov.

Dievčatá z tímu 1. FC Tatran Prešov osobne prijala na radnici primátorka mesta Prešov Andrea Turčanová a poďakovala im za skvelú reprezentáciu nášho mesta.

Žiačky 1. FC Tatran Prešov zbierajú jedno ocenenie za druhýmV dňoch 26. - 27. októbra vyvrcholil v Púchove finálovým turnajom 16. ročník Mini Champions Ligy 2021, kde sa postupovalo z regionálnych kôl. Turnaj hralo spolu 28 tímov. V kategórii dievčat prvýkrát v histórii triumfovali žiačky 1. FC Tatran Prešov.

Dievčatá v roku 2021 dosiahli množstvo domácich i medzinárodných úspechov. Na Medzinárodnom turnaji v ČR, v meste Břeclav v júni 2021 WU 13 obsadili v konkurencii ôsmich tímov 1. miesto, WU 15 boli spomedzi šestnástich tímov na 2. mieste. Vo farbách FK EKOPRIM PREŠOV vyhrali Majstrovstvá Slovenska vo futsale v júni 2021.

Dievčatá kategórie U9 a U11 vyhrali aj Plážové Majstrovstva SR na Sídlisku 3 v Prešove v júli minulého roka. V auguste 2021 dievčatá 1. FC Tatran triumfovali spomedzi 14 tímov na turnaji v Trstenej. Okrem toho sa zúčastnili dvoch prípravných turnajov v októbri a novembri 2021, ktoré suverénne vyhrali.

Od mája do novembra boli dievčatá nominované do reprezentácie Slovenska:

wu 19 - Soňa Hadbavná
wu 17 - Adela Vašáková, Michaela Ivanová, Simona Chomová, Soňa Servátková, Jana Jusková
wu 15 - Katarína Bučková, Nina Nedoroščíková, Sofia Valenčínová, Nikola Dužárová,Tereza Petrášová

Dievčatám z 1. FC Tatran Prešov srdečne blahoželáme a prajeme ešte veľa úspechov v súťažiach a turnajoch na Slovensku i v zahraničí!

Zdroj: Mesto Prešov

Súvisiace položky (podľa značky)

  • Sadzby miestnych daní a poplatky za odpady Sadzby miestnych daní a poplatky za odpady

    Predkladaný návrh zvýšenia sadzieb dane z nehnuteľností na rok 2023 by priniesol do rozpočtu mesta navýšenie o približne 531 000 € a návrh na zvýšenie poplatkov za odpady navýšenie o približne 3 647 000 €.

  • Začína sa jesenná deratizácia Začína sa jesenná deratizácia

    Mesto Prešov v týchto dňoch začína s realizáciou pravidelnej celoplošnej deratizácie verejných priestranstiev, ktorá potrvá počas celého mesiaca október 2022.

  • Zrekonštruovaná hasičská zbrojnica Zrekonštruovaná hasičská zbrojnica

    Najstarší dobrovoľný hasičský spolok v Uhorsku vznikol v roku 1835 v Arade. Ako druhý bol v roku 1847 založený spolok v Prešove. Jeho existenciu dokladá Zakladacia listina vydaná 7. júla 1847 v Prešove. V tomto období v Uhorsku vznikali dobrovoľné hasičské spolky, ktoré predstavovali ďalšiu formu organizovaného boja proti požiarom a boli predchodcami dnešných dobrovoľných a profesionálnych zborov. 

Reklama

Spravodajstvo - video archív

No video found

Youtube Gallery: Video List and Theme not found.