marec 29, 2024

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Jedinečná Scarlett Johansson v novej marvelovke Black Widow

Už tento štvrtok prichádza do kín nová marvelovka. Black Widow je jedinečná svojou príbehovou líniou, vykreslením hlavnej postavy aj nakrúcaním.

Nová akčná marvelovka Black Widow prináša svojim fanúšikom príbeh postavy Black Widow alias Natasha Romanoff v časovej príbehovej línii zasadenej medzi filmami Captain America: Občianska vojna a Avengers: Nekonečná vojna.

V akčnom špionážnom thrilleri od Marvel studios je Natasha Romanoff pod vplyvom udalostí a nebezpečného sprisahania konfrontovaná s negatívnymi stránkami svojej osobnosti, ktoré majú významné väzby na jej záhadnú minulosť. Prenasleduje ju nepremožiteľná sila, ktorá sa nezastaví pred ničím, aby ju zlomila a zničila. Natasha sa musí vysporiadať so svojou temnou históriou špiónky, ako aj so zničenými a rozbitými vzťahmi z minulosti dávno predtým, ako sa stala Avengerom.

V úlohe čiernej vody sa opäť predstavuje Scarlett Johansson, ktorá stvárnila túto charizmatickú postavu vo viacerých filmoch z Marvel Cinematic Universe. "Myslím si, že od samého začiatku, keď sa prvýkrát začalo hovoriť o tom, že budeme robiť samostatný film o Black Widow, sme chceli ísť naozaj hlboko a byť odvážni," hovorí Scarlett Johansson, "Keďže som túto postavu hrala skoro desať rokov, chcela som sa uistiť, že to bude umelecky a kreatívne obohacujúce tak pre mňa, ako aj pre fanúšikov a fanúšičky."

Natasha Romanoff vzbudzuje záujem už od roku 2010, kedy sa prvýkrát objavila na veľkom plátne vo filme Iron Man 2. “Táto postava má veľmi bohatú históriu,” povedal Kevien Feige, producent, riaditeľ Marvel Studios a hlavný kreatívny režisér, “Naznačovali sme ju vo všetkých filmoch, ale tu k nej pristupujeme nečakaným spôsobom.”

Postava Natashe Romanoff sa objavila okrem Iron Man 2 v ďalších 6 filmoch od Marvelu: Avengers: Pomstitelia, Captain America: Zimný vojak, Avengers 2: Vek Ultrona, Captain America: Občianska vojna, Avengers: Nekonečná vojna a Avengers: Koniec hry, strhujúcom a emotívnom filme z minulého roka. Black Widow sa odohráva ešte pred dejom filmu Avengers: Nekonečná vojna.

“Myslím si, že práve ona spomedzi všetkých Avengers o sebe prezradila zatiaľ najmenej,” povedal scenárista Eric Pearson, “Nie je tou, za ktorú sa vydáva v Iron Manovi 2. Zámerne zamlčiava, kto je a akú má minulosť, nielen pred divákmi, ale aj pred ostatnými postavami. V Black Widow rozlúskneme jej minulosť a zistíme, prečo sa pred ostatnými zdráha otvoriť sa.”

V dalších úlohách sa predstavia Florence Pugh ako Yelena, David Harbour stvárňuje Alexeja (The Red Guardian) a Rachel Weisz je Melina, a to v réžii Cate Shortland.
Produkcia špionážneho trileru sa začala v lete 2019, natáčalo sa na troch kontinentoch vyše 87 dní. So základňou v Pinewood Studios pri Londýne sa nakrúcalo na lokáciách v Spojenom kráľovstve, Nórsku, Budapešti, Maroku a Atlante.
Film Black Widow prináša do slovenských kín distribučná spoločnosť CinemArt SK.

Zdroj: ts

Reklama

Spravodajstvo - video archív

No video found

Youtube Gallery: Video List and Theme not found.