Vytlačiť túto stránku

Letný pohár 2021

Foto: ilustračné Foto: ilustračné

Druhé kolo Letného 3b pohára bolo na programe 27. júna 2021.

V štyroch stretnutiach padlo osemnásť gólov, všetky z hry. Tri duely sa skončili najtesnejším rozdielom, jeden rozdielom triedy. Len jeden striedajúci hráč dokázal skórovať, no prehre svojho tímu aj tak nezabránil. Myšlienky na hetrik už môžu definitívne „zavrhnúť“ hráči Chminian, ktorí na dve predchádzajúce pohárové víťazstvá už nenadviažu. Akoby si zobrali príklad od Portugalcov, ktorí na Euro 2020 už tiež ako obhajcovia prvenstva nepokračujú.

Výsledky:

Chmiňany – Malý Šariš 2:3 (1:1), góly: 7. Marián Bendík, 68. Lukáš Bendík – 10. Filip Marton, 55. Samuel Straka, 88. Dávid Gáll.

Hostia pred zápasom látali, plátali zostavu, len aby mohli nastúpiť. Nakoniec nastúpili, no bez nemocného trénera Rastislava Janeka, ktorý viedol svoje mužstvo cez telefón. U favorita podali výborný výkon, odmenou im je postup.

Žipov – Ľubotice B 2:1 (0:0), góly: 78. Dávid Harčár, 83. Patrik Biatt – 68. Adam Vasilenko.

Razantná hra domácich na súpera platila. Hostia už v prvom polčase prišli o stredového hráča Matúša Tomáša. Striedajúci Adam Vasilenko sa mohol stať žolíkom trénera J. Komku, no na jeho gól dokázali hráči Žipova odpovedať dvomi...

Uzovský Šalgov – Dulova Ves 1:2 (1:2), góly: 28. Marek Ceheľský – 7. Martin Dupkala, 38. Jakub Sokol.

Obaja súperi hrali s nasadením, v tempe, v osobných súbojoch si nič nedarovali. Až do konca bolo všetko otvorené, domáci mali možnosti vyrovnať a prípadne aj otočiť skóre, no hostí podržal skvelými zákrokmi brankár Beličák.

Pečovská Nová Ves – Brezovička 2:5 (1:1), góly: 39. a 52. Matúš Chovan – 30., 72. a 80. Peter Michalek, 71. Dominik Mišenčík, 74. Stanislav Červeňák.

Hostia na začiatku pohrozili strelou do žrde, no po polhodine sa predsa len ujali vedenia. Neskôr poľavili, domácim umožnili otočiť vývoj. Lenže zhruba v polovici druhého polčasu odštartovali hostia svoju „úrodnú“ desaťminútovku, počas ktorej dali štyri góly a bolo rozhodnuté.

V hre ostali už iba štyri tímy. Sme zvedaví, ktoré dvojice vzídu zo žrebu semifinále (1. august). Máme sa na čo tešiť.

Zdroj: Ján MIROĽA

Najnovšie od Televízia TV7

Súvisiace položky (podľa značky)