apríl 19, 2024

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Ambasádorom turnaja bude Stanislav Šesták.

Tento rok turnaj v Prešove zapíše svoje pätnáste pokračovanie. Viacdňové podujatie pre dospelých aj deti ponúkne zaujímavé športové výkony 31. júla až 1. augusta 2021 na kúpalisku na sídlisku III. v Prešove. Plážový futbal je varianta klasického futbalu. Ako sa dá usúdiť podľa názvu, hra prebieha na plážach a kladie dôraz na obratnosť, agilitu a góly. Nerovnomernosť piesku znamená improvizovanie hráča. Malé ihrisko o rozmeroch 28x37 metrov dovoľuje hráčom prakticky skórovať s každého uhla.

Z iniciatívy športových nadšencov M. Mateja, P. Halického, P. Šebeja, O. Kačmára a M. Amana začal v Prešove, popri plážovej hádzanej a plážovom volejbale, písať históriu aj plážový futbal. „Keď ste dobre zohratí, čo rokmi ani nemôže inak byť, malo by všetko klapať.“ poznamenal minulého roku šéf organizačného výboru Ondrej Kačmár.

Prihlásiť svoj tím môžete prostredníctvom mailu Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript. ,alebo telefonicky na +421 905 340 145 / +421 905 397 152. Nechajte sa inšpirovať našimi reportážami z rokov 2015, 2016, 2018 a 2020. Viac aj na: PLAŽOVÝ FUTBAL

Plážový futbal 2015

Plážový futbal 2016

Plážový futbal 2018

Pripomeňme si aké výsledky sa zrodili v roku 2020.
Kategória mužov bola rozdelená do dvoch skupín.
A skupina: Ševčovič Team (minuloročný obhajca), A4ka PO-City, Galacticos, Pekáreň Klas.
B skupina: PRO MOBIL Michalovce, Kangoo Team, XL Diskont, 3b Cyklo Čajka.

Hralo sa systémom každý s každým, prví dvaja postupovali do najlepšej štvorky. V prvom semifinálovom súboji Galacticos porazili 3b Cyklo Čajka len tesne 2:1, v druhom videli diváci hladké víťazstvo PRO MOBIL Michalovce nad Ševčovič Team-om 7:2. Bohatá úroda gólov „zdobila“ stretnutie o 3. miesto, v ňom Ševčovič Team zdolal 3b Cyklo Čajka 6:2. Finále bolo čerešničkou na torte, Galacticos porazil PRO MOBIL Michalovce 5:2 a tešil sa z premiérového prvenstva.

Zaujímavosťou je, že šport, ktorý prislúcha skôr horúcim letným dňom, ovládli vyznávači zimného športu. Víťazný kolektív totiž tvorili súčasní aj bývalý hokejisti, najznámejším bol reprezentant Martin Gernát.
Konečné poradie v kategórii dospelých:

Galacticos (M. Gernát, M. Šoltís, T. Lopáček, J. Guntáš, J. Tomčák, O. Krasňák, R. Sabol, A. Vyhonský, R. Werner),
PRO Mobil Michalovce (D. Pirčak, T. Dyačovský, A. Tomáš, P. Sopata, P. Hadek, V. Turek, V. Rapač, P. Kancír),
Ševčovič Team (P. Štvarták, E. Ševčovič, M. Kaleja, R. Ševčovič, A. Ševčovič, M. Ferko, I. Gábor).

Najlepší na jednotlivých postoch – strelec: Vojtech Turek (PRO Mobil Michalovce, 15 gólov), hráč: Tomáš Lopáček (Galacticos, tiež autor 15 gólov), brankár: Patrik Štvarták (Ševčovič Team).
Výsledky mládežníckych kategórií:

Poradie Deti U9: 1. CFT – FAMT Prešov U9, 2. Demjata, 3. 1. FC Tatran Prešov, 4. CFT – FAMT Prešov U8, 5. ObFZ Prešov. Najlepší na jednotlivých postoch – strelec: Filip Sabol (Demjata, 6 gólov), hráč: Juraj Viazanko (1. FC Tatran Prešov), brankár: Christián Bandura (CFT – FAMT Prešov U9).
Poradie Deti U12: 1. FC Tatran Prešov, 2. CFT – FAMT Prešov U11, 3. CFT – FAMT Prešov U12, 4. Trnkov, 5. ObFZ Prešov. Najlepší na jednotlivých postoch – strelec: Kristián Jendruš (CFT – FAMT Prešov U12, 8 gólov), hráč: Laura Bučková (1. FC Tatran Prešov), brankár: Jakub Adzima (CFT – FAMT Prešov U11).

Tento rok sa môžete svoj tím prihlásiť prostredníctvom mailu Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript. ,alebo telefonicky na +421 905 340 145 / +421 905 397 152.

 

Naposledy zmenené utorok, 22 jún 2021 18:31
Reklama

Spravodajstvo - video archív

No video found

Youtube Gallery: Video List and Theme not found.