marec 28, 2024

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Pošty sú otvorené v pôvodnom režime

Foto: ilustračné Foto: ilustračné Zdroj: Slovenská pošta

 

Pobočky Slovenskej pošty budú od dnešného dňa, 10. mája 2021, otvorené podľa pôvodných otváracích hodín, a to aj počas obeda, keďže sa rušia pravidelné obedné dezinfekčné prestávky.

Obmedzenia sa môžu vyskytnúť len lokálne v súvislosti s výpadkom zamestnancov v dôsledku COVID-19. Na poštách naďalej platia protipandemické opatrenia, teda regulované vstupy, vzájomné odstupy a nosenie respirátorov. Aktuálne otváracie hodiny sú zverejnené na stránke www.posta.sk. Všetky kľúčové hygienické opatrenia sú formou piktogramu viditeľne umiestnené pred vstupom na poštu.

Pre minimalizovanie rizika šírenia nákazy Covid-19 stále platia protipandemické opatrenia nariadené Úradom verejného zdravotníctva. Všeobecne platí, že v priestoroch pobočiek je počet zákazníkov regulovaný, tzn. v pobočke sa môže nachádzať jeden zákazník na 15 m² alebo 25 m². Zároveň musia byť dodržiavané dvojmetrové vzájomné odstupy, čo platí aj pre zákazníkov, čakajúcich pred pobočkou. Do priestorov pobočky môžu vstúpiť iba tí zákazníci, ktorí budú mať riadne nasadený respirátor. Odporúčame priniesť si rukavice a vlastné pero, pri úhrade platieb odporúčame uprednostniť platobnú kartu. K dispozícii je aj dezinfekcia rúk.

Zdroj: ts

Súvisiace položky (podľa značky)

Reklama

Spravodajstvo - video archív

No video found

Youtube Gallery: Video List and Theme not found.