marec 28, 2024

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Jednoduché tréningy na doma pre školákov, ktoré máte možnosť vidieť aj vo vysielaní TV7.

Obmedzený režim počas pandémie nepriaznivo ovplyvňuje fyzické i duševné zdravie školákov. Väčšina z nich totiž počas bežného školského roka navštevuje rôzne športové krúžky. Tie sú však už niekoľko mesiacov pozastavené, alebo vo veľmi obmedzenom režime. McDonald’s spoločne so Slovenským futbalovým zväzom našiel riešenie v tréningoch na doma. Pre školákov prináša aj obľúbeného youtubera Expl0ited. "Sleduješ Expl0ve videá na Youtube? Dnešné video bude trochu iné, Exploited sa totiž poriadne zapotí a Bony ho dokonca nazve amatérom! Čo sa presne stalo, zistíš, keď si spolu s nami zatrénuješ." vyzýva generálny partner McDonald’s. "Vedel si, že známy youtuber Expl0ited nielenže kedysi reprezentoval Slovensko vo futbale, ale tiež sa spolu so školou zúčastnil na McDonald´s Cupe? Aj keď sa v tomto videu poriadne zapotil, je vidieť, že cit pre loptu má stále v nohách. Tréning s Expl0m ti pomôže zlepšiť správnu techniku s loptou a naučí ťa zapájať obidve nohy rovnako, vďaka čomu z teba bude lepší hráč alebo hráčka. Všetko, čo potrebuješ, je tvoja detská izba alebo dvor a trochu trpezlivosti."

Pozrite si McDonald´s Cup aj ďalšie video tréningy: https://mcdonaldscup.sk/videotreningy/

Deti sa môžu učiť a zdokonaľovať podľa týchto video tréningov:
• Všeobecný rozvoj pohybových schopností
• Pociťovanie lopty – kontrola lopty 
• Žonglovanie s loptou
• Vedenie lopty
• Prihrávanie lopty
• Preberanie lopty
• Obchádzanie súpera
• Strečing po tréningu

Tréning na doma pre všetky deti

Trénuje aj futbalista Róbert Boženík a obľúbený youtuber Expl0ited
Video tréningy sú rozdelené do siedmich častí a každá z nich zrozumiteľne a bezpečne sprevádza deti jednotlivými cvikmi a ich správnym prevedením. Každý tréning je špecifický a efektívny, školáci pri ňom rozvíjajú svoje pohybové zručnosti, zlepšujú si kondíciu i vytrvalosť.

Tréningové videá, ktoré budú postupne dopĺňané každý týždeň, nájdete na stránke www.mcdonaldscup.sk v sekcii Videotréningy, youtube a na facebooku turnaja.

Naposledy zmenené piatok, 09 apríl 2021 10:48

Súvisiace položky (podľa značky)

Reklama

Spravodajstvo - video archív

No video found

Youtube Gallery: Video List and Theme not found.