marec 28, 2024

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Cez internet výrobky Vincentky lacnejšie

Foto: Čokoláda Vincentka Foto: Čokoláda Vincentka

E-shop Vincentky začal dodávať aj na Slovensko

Po niekoľkomesačnej prevádzke vlastného e-shopu pre Českú republiku, začala akciová spoločnosť Vincentka s internetovým predajom cez tento odbytový kanál v závere februára 2021, aj na Slovensko. Zákazníci si môžu objednať výrobky spoločnosti na https://www.vincentka.cz/e-shop/ a doručí im ich kuriérska služba DPD. Platba je možná zatiaľ iba v českých korunách (CZK) bankovým prevodom z účtu, alebo platobnou kartou cez internet. Informuje o tom riaditeľ spoločnosti Vincentka, a. s., Jan Šumšal. ,,Na našom webe si môžu už aj slovenskí zákazníci kúpiť takmer všetky naše produkty online. S výnimkou fľašovanej minerálky Vincentka s objemom 0,7 l si u nás môžete kúpiť naše výrobky spravidla lacnejšie ako u iných internetových predajcov a rozdiel je ešte väčší oproti kamenným predajniam. Za akčné ceny predávame predovšetkým darčekové kazety Vincentka, nosné spreje a štartovaciu sadu koncentrátu Nasalis. Stačí nakúpiť za 1000 Kč (cca 40 eur) a viac a dopravu máte zadarmo. Slovenský trh považujeme za svoj tradičný, na Slovensko vyvážame najviac a vidíme tu naďalej potenciál rastu. Navyše sa tak sem dostanú aj výrobky, ktoré sme doteraz nevyvážali - ako napríklad zubné pasty a krémy Vincentka, či vlaňajšiu novinku - čokoládu so soľou z Vincentky,“ konštatoval J.Šumšal.

Dodal, že vlastný e-shop považujú za doplnkový predaj a vnímajú ho hlavne ako službu zákazníkovi. Firma bude produkty naďalej predávať aj cez e-shopy svojich odberateľov. Hlavný odbyt (aj v SR) však naďalej pôjde cez siete veľko a maloobchodných predajcov a lekární. V nezmenenej forme bude pokračovať aj predaj vo vlastnej predajni v sídle firmy v Luhačoviciach. ,,E-shop bude ponúkať produkty iba v českých korunách (CZK) a na Slovensko preto budeme ponúkať iba možnosť platby kartou, alebo bankovým prevodom v českých korunách Doprava bude možná cez DPD alebo Zásielkovňu. Samotnú fľašovanú vodu Vincentka neposielame cez náš e-shop ani v Česku a to z dôvodu komplikácie u dopravcu kvôli skleneným fľašiam. Niektorí iní internetoví predajcovia však tieto fľaše individuálne balia a dajú sa u nich kúpiť cez ich e-shopy. My však na to nemáme kapacity,“ konštatoval J.Šumšal.

Export ma potenciál
Meno Vincentka patrí k najznámejším medzi minerálkami v ČR i SR. Akciová spoločnosť Vincentka predáva ročne cca 5,5 milióna 0,7 l fľašových balení Vincentky. Hlavným trhom je pre Vincentku Česká republika a tradične aj Slovensko, ktoré je najdôležitejšou exportnou krajinou. Zaujímavý podiel má firma aj v Rusku, kde vývozy ľahko stúpajú a je tam potenciál. Predvlani začali vyvážať na Cyprus, odtiaľ sa vozí Vincentka aj do Grécka. Exportuje i na Ukrajinu, do Estónska a USA. Čína vyzerala ako perspektívny trh, ale po politických zmenách v tamojšom vedení sa situácia výrazne zmenila a teraz sa tam vyváža iba občas a málo.

Produkty s obsahom Vincentky predávané cez e-shop
Vincentka, a.s., všetky produkty vyrába v spolupráci s farmaceutickou spoločnosťou a obsahujú účinné látky, ktoré sú obsiahnuté v minerálke Vincentka. Výrobky v súčasnosti predstavujú značnú a dôležitú časť tržieb spoločnosti, cca 30-40 %.

VINCENTKA SIRUP je prípravok s obsahom rastlinných extraktov zo skorocelu a materinej dúšky v kombinácii s minerálnou vodou Vincentka. Už pitie samotnej Vincentky je vhodné pri prechladnutí a zahlienení. Skorocelový extrakt s obsahom slizu, aukubínu, trieslovín a kyseliny kremičitej je vhodný pri kašli a zahlienení dýchacieho ústrojenstva. Materinodúškový extrakt s obsahom silíc, tymolu, horčín, trieslovín a flavónov pôsobí priaznivo na dýchacie cesty, zmierňuje kašeľ a má antioxidačné vlastnosti.

VINCENTKA PASTILKY s ovocnou alebo bylinnou príchuťou sú doplnkom stravy. Obsahujú minerálne soli z prírodného liečivého zdroja, ktoré majú priaznivý účinok na sliznice dutiny ústnej a nosohltanu. Osviežujú a zvlhčujú sliznicu ústnej dutiny. Pôsobia priaznivo pri zvýšenom výskyte respiračných ochorení (chrípky a prechladnutia), pri zvýšenej záťaži hlasiviek a podporujú ich regeneráciu, najmä u hlasových profesionálov.

VINCENTKA HYDRATAČNÝ KRÉM Vincentka obsahuje až 70% koncentrovanú Vincentku. Prírodné minerálne soli Vincentka po nanesení a rozotrení pozitívne ovplyvňujú prirodzené funkcie, vlastnosti kože a obnovu prirodzenej ochrannej kožnej bariéry, udržujú mladistvý vzhľad a dobrú kondíciu kože. Pravidelnú aplikáciu krému možno tiež odporučiť osobám, ktorých koža je suchá, šupinatá a má zjavne narušenú prirodzenú kožnú bariéru.

VINCENTKA ZUBNÁ PASTA s obsahom prírodných minerálov čistí a súčasne ošetruje. Priaznivo pôsobí na sliznicu dutiny ústnej, udržuje zdravý stav ďasien a zabraňuje vzniku paradentózy. Prírodné jemne pomleté kremičitany zaisťujú chemickú stabilitu zubnej pasty. Dezinfekčné prísady zabezpečujú nižší dráždivý potenciál, širšie spektrum účinku, udržanie penivosti aj pri prítomnosti solí Vincentky.

VINCENTKA NOSOVÝ SPREJ STANDARD je prostriedok na ošetrenie sliznice nosohltana, ktorý pomáha udržiavať fyziologickú čistiacu schopnosť nosovej sliznice, umožňuje optimálne fungovanie tzv. slizničnej imunity ako primárnej obrany pred infekciou. Je to 100% prírodný produkt – naplnený minerálnou vodou Vincentka z prírodného liečivého zdroja. Určený je pre deti od 3 rokov veku.

VINCENTKA NOSOVÝ SPREJ JUNIOR 0+ je určený pre novorodencov a malé deti. Zložením je totožný so Standardom, má ale šetrnejší aplikátor, ktorý vyvíja nižší tlak.
Oba nosové spreje sa používajú na zvlhčenie sliznice celej nosovej dutiny a nosohltanu predovšetkým pri pobyte v prostredí s nízkou relatívnou vlhkosťou vzduchu, v priestoroch vykurovaných ústredným kúrením a prostredí znečistenom najmä prachovými časticami, priaznivo ovplyvňuje obranyschopnosť.

VINCENTKA NASALIS je vyrobená z koncentrátu Vincentky. Je určený na preplachovanie nosných dutín a nosohltanu pomocou plastovej kanvičky. Použitie pri alergiách, zápaloch horných dýchacích ciest, akútnych i chronických, po operáciách nosovej prepážky, nosovej sliznice, po operáciách v oblasti nosovej dutiny, prínosových dutín, slzných ciest i nádorov týchto oblastí, po endoskopických operáciách, operáciách nosohltanu a mäkkého podnebia.

VINCENTKA ČOKOLÁDA - svetový unikát, spájajúci bean - to - bar čokoládu so soľou z minerálnej vody Vincentka. Min. obsah kakaového podielu 70%.

VINCENT - PLYŠOVÝ DINOSAURUS, ktorý poteší všetky deti.

Viac informácií nájdete na www.vincentka.cz

Zdroj: PR

Súvisiace položky (podľa značky)

Reklama

Spravodajstvo - video archív

No video found

Youtube Gallery: Video List and Theme not found.