marec 29, 2024

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
Foto: ZOO  -Ostrava, zdroj PR Foto: ZOO -Ostrava, zdroj PR

Videli ste už nejaké výnimočné?

Najväčší slovenský výrobca slnečných kolektorov, firma THERMO|SOLAR Žiar, a.s., odštartoval na svojej facebookovej stránke súťaž (THERMO)SOLAR TOUR. Úlohou účastníkov, ktorí sa do nej zapoja je, aby odfotografovali a uverejnili na facebooku https://www.facebook.com/thermosolar.ziar/, realizácie termických slnečných kolektorov.

Foto: Land Haus St.Georg, zdroj PR

Odfotografujte sa so slnečnými kolektormi a vyhrajte pobyt v Tatrách, či bundu THERMO|SOLAR spustil súťaž o atraktívne ceny

Alfréd Gottas, riaditeľ THERMO|SOLARU k tomu hovorí: ,,Chceme potešiť priaznivcov našej firmy i tých čo fandia využívaniu slnečnej energie, aby sa mohli zapojiť do zaujímavej súťaže a vyhrať atraktívne ceny. Zároveň sa môžu pochváliť svojimi slnečnými kolektormi a tým, že niečo robia pre životné prostredie. Ale uvítame aj tých, čo ešte slnečné kolektory nemajú. Môžu sa odfotografovať s akýmikoľvek slnečnými kolektormi, napríklad susedovými, alebo takými ktoré sa im páčia lebo sú niečím výnimočné. Napríklad sú na netradičných objektoch, alebo v exotických krajinách, podujatiach, či ich zaujali z nejakého dôvodu. Ale pozor! Nesmú nám posielať fotografie fotovoltických panelov vyrábajúcich elektrinu, ale iba termických slnečných kolektorov vyrábajúcich teplú vodu. Uvítame predovšetkým fotografie s komentárom, kde nám súťažiaci opíšu svoje názory, skúsenosti a spokojnosť so slnečnými kolektormi a na ktorých sú oni ako autori (vrátane selfie), či ich rodinní príslušníci. Tí čo ich ešte nemajú nech napíšu o tom, či o ich kúpe uvažujú.“ Dodáva, že pri výbere víťazov zohľadnia aj originalitu fotografie, vlastného komentáru, cudzích komentárov a preposlanie zdieľania ďalším účastníkom. ,,Prvou cenou je poukaz do Vysokých Tatier pre 2 osoby na 2 noci s polpenziou a wellness pobyt v hoteli International**** v golfovom rezorte Black Stork vo Veľkej Lomnici. Druhou cenou je elegantná športová bunda a treťou sada reklamných predmetov spoločnosti THERMO|SOLAR. Termín konca súťaže je do konca septembra. Ceny vyhlási porota THERMO|SOLARU výberom z najzaujímavejších fotografií a komentárov pod nimi, aj s prihliadnutím na lajkovanie od čitateľov a ich pozitívne komentáre. Uzávierka súťaže je 30.septembra 2020,“ vysvetľuje A.Gottas.

Foto: RD Anglicko, zdroj PR

Ďalšie informácie sú na www.thermosolar.sk, https://www.facebook.com/thermosolar.ziar/

Zdroj: PR

Reklama

Spravodajstvo - video archív

No video found

Youtube Gallery: Video List and Theme not found.