marec 28, 2024

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

V zákaze činnosti a pod vplyvom alkoholu

45 ročný muž z obce Drienov bol obvinený z prečin ohrozenie pod vplyvom návykovej látky a z prečinu marenie výkonu úradného rozhodnutia.
Drienovčan sa uvedených trestných činov dopustil v stredu (08.07.2020) vo večerných hodinách kedy ako vodič viedol osobné vozidlo zn. VW po rodnej obci. Policajnou hliadkou bol zastavený a podrobený kontrole. Dychová skúška u vodiča dosiahla hodnotu 0,85 promile, opakovaná dychová skúška dosiahla hodnotu 3,60 promile a ďalšia 3,56 promile. Lustráciou bolo zistené, že tento vodič má Okresným súdom v Prešove uložený zákaz činnosti viesť všetky druhy motorových vozidiel na dobu 3 rokov, ktorý mu začal plynúť od mája tohto roku (dôvodom udelenia zákazu bol alkohol za volantom). Drienovčan bol obmedzený na osobnej slobode a bol umiestnený do cely policajného zaistenia.
Niekto sa vie poučiť z chýb iných, no niekto sa nevie poučiť ani len z vlastných chýb.


Poškodil vozidlo, hrozí mu ročné väzenie
Vo štvrtok (09.07.2020) poverený príslušník Obvodného oddelenia Stará Ľubovňa začal trestné stíhanie a zároveň vzniesol obvinenie 23 ročnému mladíkovi z obce Nová Ľubovňa z prečinu poškodzovanie cudzej veci.
Mladý muž v uvedený deň dopoludnia poškodil motorové vozidlo zn. Renault Trafic, ktoré bolo zaparkované na parkovisku na Ul. Popradskej v Starej Ľubovni. Na vozidle kovovým kľúčom vytvoril horizontálne ryhy a z miesta odišiel. Majiteľ z obce Plaveč škodu vyčíslil na 510.- Eur. Muž podozrivý zo spáchania tohto skutku bol krátko po činy vypátraný, bol obmedzený na osobnej slobode a bol umiestnený do cely policajného zaistenia.

Zdroj: KR PZ v Prešove

Súvisiace položky (podľa značky)

Reklama

Spravodajstvo - video archív

No video found

Youtube Gallery: Video List and Theme not found.